ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΤΗΡΗΣΗ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΗΣ ΛΗΨΗΣ ΜΕΤΡΩΝ ΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ COVID -19

Αγαπητοί φίλοι,

Σας καλωσορίζουμε στο AVATON HOTEL

Σας ενημερώνουμε ότι το κατάλυμα μας είναι πλήρως εναρμονισμένο με τα ειδικά πρωτόκολλα υγειονομικού περιεχομένου, βάσει των οποίων λειτουργούν οι τουριστικές επιχειρήσεις στο πλαίσιο της λήψης μέτρων έναντι του κορωνοϊού COVID-19, όπως ορίζονται με την υπ. αριθμ. 1881/29.5.2020 Κοινή Υπουργική Απόφαση των Υπουργών Οικονομικών – Υγείας – Τουρισμού (ΦΕΚ 2084 Β’ / 29-5-2020).

Όλο το προσωπικό του καταλύματος έχει λάβει την απαιτούμενη εκπαίδευση για την τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων.

Το κατάλυμα έχει λάβει σήμα πιστοποίησης «Health First» από το Υπουργείο Τουρισμού όπου αποδεικνύει ότι η επιχείρηση τηρεί τα πρωτόκολλα υγειονομικού περιεχομένου.

Στην προσπάθεια μας να ανταποκριθούμε στα νέα δεδομένα που επέφερε η πανδημία του κορωνοϊού COVID-19, ζητάμε την κατανόηση σας και την τήρηση των μέτρων αποφυγής μετάδοσης του κορωνοϊού COVID-19.

Ειδικότερα  

·       Ο καθαρισμός των δωματίων κατά το διάστημα της παραμονής , θα πραγματοποιείται ΜΟΝΟ μετά από απαίτηση του πελάτη.

·       Το πρωϊνό υπάρχει δυνατότητα να σερβίρεται σε υπαίθριο χώρο ή στο δωμάτιο ατομικά .

·       Η κατασκευή του ξενοδοχείου είναι τέτοια  ώστε οι είσοδοι στα δωμάτια να γίνεται από εξωτερικό μπαλκόνι ώστε να αποφεύγεται ο συνωστισμός σε εσωτερικούς χώρους.

·       Στον καθαρισμό των δωματίων πριν από την είσοδο κάθε πελάτη έχει προηγηθεί χρήση ατμοκαθαριστή .

·       Τα λινά πλένονται σε θερμοκρασία   70 βαθμών.

Σας ενημερώνουμε ότι η επιχείρηση δεν φέρει αστική ευθύνη, έναντι οποιουδήποτε προσώπου, σχετιζόμενη αμέσως ή εμμέσως με τον κορωνοϊό COVID-19, εφόσον τηρεί τα ειδικά πρωτόκολλα υγειονομικού περιεχομένου και διαθέτει το σήμα πιστοποίησης «Health First» (παρ. 5, άρθρο 60, ν. 4688/24-5-2020).

 

 

 

Σας ευχόμαστε ευχάριστη και ασφαλή διαμονή!