Λίγα λόγια για μάς....

Το Άβατον είναι ένα μικρό οικογενειακό ξενοδοχείο ακριβώς δίπλα στον Αρχαιολογικό χώρο και το Θέατρο της Επιδαύρου.

 

Από το 1974, που ιδρύθηκε απο τον κ. Προκόπη Σμυρλή, και έως σήμερα, που λειτουργεί υπό τη διεύθυνση της συζύγου του Αγγελικής και τους γιούς του Τάσο και Γιώργο, το ξενοδοχείο προσφέρει υπηρεσίες διαμονής στους επισκέπτες της περιοχής για πάνω απο σαράντα χρόνια. Σε όλο αυτό το διάστημα, το ξενοδοχείο μας παραμένει ιδιαίτερα δημοφιλές και αγαπητό στους Έλληνες και ξένους επισκέπτες της περιοχής. 

Το Άβατον συνδέεται στενά με τον αρχαιολογικό χώρο της Επιδαύρου, και όχι μόνο λόγω της θέσης του. Το όνομά του προέρχεται απο το Άβατον΄, το ιερό εγκοιμητήριο, το κτήριο στο οποίο οι πιστοί του θεού της ιατρικής Ασκληπιού αναπαύονταν και περίμεναν τον θείο όνειρο που θα τους υποδείκνυε τη θεραπεία απο την ασθένεια τους.

Το Άβατον συνδέεται επίσης με το Αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου. Κάθε καλοκαίρι, Ηθοποιοί και καλλιτέχνες επιλέγουν το ξενοδοχείο μας για τη διαμονή τους στη διαρκεια του Φεστιβάλ Επιδαύρου, τους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο. 

Οι άνθρωποι στο Άβατον, πάνω απ' όλα, έχουμε σα στόχο να προσφέρουμε ζεστή, οικογενειακή φιλοξενία σε όλους τους επισκέπτες μας! Και προσπαθούμε σκληρά γι αυτό!

Click me