Διασκεδάστε!

 

Πάντα υπάρχει καιρός για διασκέδαση...Όλο το χρόνο!

 

Και βέβαθα, υπάρχουν πολλά φιλικα και ζεστά καφέ και μπάρ στην περιοχή. Και για τις μικρές ώρες μερικα νυχτερινά μαγαζιά για ναξεφαντώσετε!

 

 Συμβουλή: Μην παραλείψετε, το καλοκαίρι, να επισκεφθείτε τη θρυλική Disco Capaki στην Παλιά Επίδαυρο, μια υπάιθρια ρετρό ντισκοτέκ της δεκαετίας του 80, μέσα σε έναν πορτοκαλεώνα.

 

 

Γευματίστε ή δειπνήστε σε μία απο τις τοπικές ταβέρνες, πάντα με ντόπια και προσεγμένα υλικά!

Συμβουλή: Μετά απο μία θεατρική παράσταση, επισκεφθείτε την ταβέρνα του Λεωνίδα, στο Λυγουριό, όπως έκαναν και κάνουν δεκαετίες τώρα ηθοποιοί και διασημότητες. Σίγουρα, θα έχετε την ευκαιρία να γευματίσετε δίπλα σε κάποιον διάσημο! 

 

 

Αν σας συναρπάζουν οι φυσικές δραστηριότητες, μπορείτε να δοκιμάσετε να περπατήσετε στα μονοπάτια της περιοχής ή να κάνετε ποδήλατο. Υπάρχουν πολλές όμορφες διαδρομές τις οποίες μπορούμε να σας βοηθήσουμε να γνωρίσετε. Και μπορούμε και να σας συνοδεύσουμε, αν θέλετε! 

 
Συμβουλή: Σας προτείνουμε το μονοπάτι του Αγίου Ανδρέα, τμημα του αρχαίου δρόμου απο το λιμάνι της Αρχαίας Επιδαύρου στο Ασκληπιείο και το Αρχαίο Θέατρο.

 

 

Αν τα extreme sports  σας συγκινούν, τότε μπορείτε να δοκιμάσετε αναρρίχηση και ορείβασία, ποδηλασία βουνού, motocross ή ακόμα και αιωροπτερισμό. Υπάρχουν πολλοί που το τολμούν! 

 

 

Ίσως πάλι να καταφέρετε να βρεθείτε σε κάποια απο τις τοπικές γιορτές ή πανηγύρια, που γίνονται όλο το χρόνο στα χωριά της περιοχής.

.

 

 

Κι αν βρεθείτε εδώ το καλοκαίρι, βρείτε ένα μέρος δίπλα στη θάλασσα και περάστε τη μέρα σας εκει! Οργανωμένες ή ερημικές, με άμμο ή βοτσαλο, πολλές παραλίες με κρυστάλλινα νερά σας περιμένουν. Σε κάποιες απο αυτές, μπορείτε άφοβα να δοκιμάσετε τις ικανότητές σας στο windsurfing, να κάνετε καταδύσεις, θαλάσσιο σκί ή ακόμα και kitesurfing. Η απλά...μπορείτε να ξαπλώσετε στην πετσέτα σας και να απολαύσετε τον ήλιο και τη θάλασσα ή να δροσιστείτε με ένα δροσερό ποτό σε κάποιο απο τα πολλά και όμορφα beach bars!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Click me